We maken met veel plezier ook animatiefilms, explanimations of zelfs 3d animaties. Daarin zijn verschillende vormen mogelijk, zoals een animatie van foto’s, grafieken, getekende karakters in allerlei gradaties enzovoort. Door een animatie is in een relatieve korte tijd een complex verhaal, snel en eenvoudig te communiceren. Het mooie van een animatie is dat alles mogelijk is. Zaken die normaal moeilijk of niet te filmen zijn kunnen nu wel vormgegeven worden. Dat is het leuke van animatie.

Wij ontwikkelen unieke (uitleg)animaties en maken de animatievideo’s altijd op maat én in de stijl van uw bedrijf. We brainstormen met u, bepalen de stijl en schrijven samen een tekst. Er wordt al muziek uitgezocht en zo nodig een voice over. Daaruit komt een duidelijk storyboard zodat u al een duidelijk beeld krijgt hoe de animatie eruit komt te zien. Dan gaan we pas echt aan de slag met het animeren. Het resultaat? Een helder animatiefilmpje waar we samen tevreden over kunnen zijn!

Wilt u ook zo’n animatie voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Voor de Rabobank creëerden we deze leuke explanimation (uitleganimatie).
In deze animatie legen we uit wat het Coöperatiefonds betekent. Uiteraard is de animatie in 4K gemaakt en helemaal toekomst bestendig.

Praclox is een softwareontwikkelaar in Gorinchem met een sterke focus op deurwaarders- en incassokantoren. Om hun werkzaamheden goed ui te leggen creerden wij een leuke animatie voor het nieuwe Otho-pakket.

Voor het YouTube kanaal van VrijZijnTV maakten wij verschillende tekst animatiefilms om de boodschap goed te vertellen. Met meer dan 25.000 views meer dan geslaagd denken wij.

De historie van de vereniging op een leuke manier vertellen?
Met deze historische animatie vertellen we in enkele minuten wat in de afgelopen jaren is gebeurd en veranderd inclusief korte interviews van bewoners van het eerste uur.

De jaarverslagfilm van Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland. Deze film is een mooie combinatie van film en animatie. Zeer geschikt als er jaarcijfers gepresenteerd moeten worden. Een leuke afwisseling van diverse filmbeelden maakt het jaarverslag niet saai of eentonig en de geanimeerde grafieken geven het net iets extra’s.

Bastion Hotels had graag hun zakelijke klantaccount nader toegelicht. Wij hebben een pakkende animatie voor ze gemaakt waarin het meteen duidelijk is waarom je echt een zakelijke klantaccount moet aanmaken.

De nieuwe dienst van de Rabobank, ‘Pitch & Go’ leggen we in de huisstijl van de bank duidelijk en helder uit. Een financiering krijgen was nog nooit zo gemakkelijk…

Onze eigen uitleganimatie over onze werkwijze.

Voor de Rabobank Krimpenerwaard hebben we, in coproductie met reclamebureau Studio Pompe, deze animatiefilm gemaakt.
De korte film legt eenvoudig de stappen uit omtrent het aanvragen van een hypotheek.
De animatie bevat meer dan 200 foto’s, grafische elementen en een videomontage van meer dan 100 videolagen. De muziek is op maat gecomponeerd.

Aquador reinigt ondergrondse waterleidingen met hun Air Comprex systeem. Filmen onder de grond gaat niet dus daarom een animatie die laat zien wat er nu precies onder de grond gebeurt. Een tekenend voorbeeld hoe animatie kan helpen iets te laten zien!