Sietsema Productions maakt audiovisuele producties en werkt op maat. Geen enkele productie is hetzelfde. Iedere film, opdrachtgever en doelgroep is uniek. Daarom zijn onze videoproducties dat ook.

Onze jarenlange ervaring in het maken van films voor uiteenlopende soorten bedrijven heeft ons werk geperfectioneerd. Wij maken met veel plezier films, ook voor u!

Ons portfolio bestaat uit diverse soorten films. Wij produceren o.a. webvideo’s, promotiefilms, bedrijfsfilms, commercials en instructiefilms maar ook speciale themafilms, evenementenfilms en documentaires. En vergeet ook niet het filmen vanuit de lucht!

Als full-service videoproducent begeleiden we u in het productieproces en leveren we een totaalpakket. Wel zo handig denken wij.

Een afspraak maken om samen te brainstormen? Neem contact op. Bekijk hieronder alvast onze showreel en laatste films.

Zo nodig kunt u ook bestaand videomateriaal door ons laten monteren of juist alleen een freelance cameraman inhuren.

Onze showreel. Simpelweg beelden van onze laatste en mooiste producties. Samengevoegd in een pakkend filmpje zodat u een indruk krijgt van ons werk.

Voor de gemeente Molenwaard hebben we een prachtige promotiefilm geproduceerd. In deze film laten we de mooiste plekjes in de gemeente zien maar ook historie en bedrijvigheid. De gemeente Molenwaard is de eerste gemeente in Nederland zonder gemeentehuis en ook daar vertellen we meer over in de film.

De gouden pizza van Domino’s is uitgereikt! De blije winnaar werd overvallen door Carolien van Domino’s, geflankeerd door twee stevige beveiligers. Wij registreerden de uitreiking en maakten er een leuk verslagje van.

De jaarverslagfilm van Woningbouwvereniging Nieuw-Lekkerland. Deze film is een mooie combinatie van film en animatie. Zeer geschikt als er jaarcijfers gepresenteerd moeten worden. Een leuke afwisseling van diverse filmbeelden maakt het jaarverslag niet saai of eentonig en de geanimeerde grafieken geven het net iets extra’s.

Voor de Ambitus Foundation produceerden we deze sfeervolle promotiefilm. Vervolgens werd de film bij een concert gepresenteerd in de Sint Joriskerk te Amersfoort.

Wij registreerden het Eurogas Congres 2015 met als thema: “What will the European Energy Union look like?” Een eenvoudige 1-camera registratie maar ook daarbij zorgen we ervoor dat het er goed uitziet en het goed geregeld is qua beeld en geluid. In dit filmpje is Hans ten Berge, Secretary General Eurelectric te zien.

Een korte sfeerimpressie van de feestelijke opening van de pop-up store Silo S in Sleeuwijk. Daar wil je toch meteen naar toe?