[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Sietsema Productions produceert graag uw bedrijfsfilm. De communicatieboodschap die u wilt uitdragen vertalen wij naar een strakke film die past bij uw bedrijf. De bedrijfsfilm laat een onuitwisbare indruk achter, uw (potentiΓ«le) klanten zullen u niet snel vergeten!

Ook indruk maken met een eigen bedrijfsfilm/corporate film? Bel ons vandaag nog.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_video link=”https://youtu.be/xM0LPdBIqNs”][vc_column_text 0=””]

Voor de hotelleverancier Hotek Hospitality Group hebben wij een corporate film geproduceerd die een beeld geeft van wie ze zijn en wat ze doen. De film is geproduceerd zowel in het Nederlands als in het Engels.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”dotted”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”http://youtu.be/4pHc0m-Nzaw”][vc_column_text 0=””]

Reijnders Graveer- en Lasertechniek uit Gorinchem maakt bijzondere producten. Dat is zeker een bedrijfsfilm waard! Naast deze film hebben we ook aparte filmpjes gemaakt voor elk productieproces.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”https://youtu.be/aSH_7er2Dts”][vc_column_text 0=””]

Scholengemeenschap CSG de Waard maakten we deze mooie reclamefilm met een leuke twist.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video link=”http://youtu.be/hFS2bHcejH8″][vc_column_text 0=””]

In deze bedrijfsfilm voor Buitendijk Slaman laten we zien waar ze goed in zijn; het ontwerpen en produceren van interne transportmiddelen voor de glastuinbouw en industrie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]